WordPress

NY HJEMMESIDE

Mangler du en ny hjemmeside? Så er du kommet til det rette sted! Vi har specialiseret os i at bygge hjemmesider for små virksomheder, iværksættere og foreninger.

Nemt for dig

Brugervenlig hjemmeside

Vi har bestræbt os på at gøre det nemt  for dig. Når vi bygger en hjemmeside, så vil det ske i samarbejde med dig, din virksomhed eller den forening du er medlem af.

Fleksibel løsning

Prisen inkluderer alt det, man med rimelighed kan forvente af en god hjemmeside. Vælger du at beholde hjemmesiden hos os, så er der fri support. Selvom det er nemt, så skal det jo lige læres..

Hurtig levering

Når du har besluttet dig, så er vi indstillet på sammen med dig, at levere en hjemmeside hurtigst muligt.

Nyhed hjemmeisde - undgå ørkenvandringer

Professionel og prisvenlig

Leder du efter en prisvenlig og professionel hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi har sammensat en overkommelig pakke, som vi tror vil appellere til de fleste iværksættere og små virksomheder.

Support

Det er vigtigt for os, at du får udbytte af din hjemmeside. Derfor inkluderer vi naturligvis fri support i vores abonnementer.

Mange funktioner

WordPress inkluderer mange muligheder og funktioner. Så opgaven bliver at finde dem, der netop understøtter dit behov og dine ønsker.

Avanceret

Programmerne er avancerede, men nemme at bruge. Vi taler et sprog, der er til at forstå for almindelige mennesker som ikke er it-nørder.

Fleksibelt

Vi er fleksible og det er softwaren også. Meget som i virkeligt meget kan lade sig gøre. Og så er det naturligvis mobilvenligt og SEO klar.

Mange muligheder

Hjemmeside i WordPress

Vi tænker både markedsføring og hjemmeside, når vi hjælper dig. Ofte er det overlappende og svært at skelne fra hinanden.

Online katalog
SEO / søgemaskineoptimering
Nyhedsbrev sammen med hjemmesiden
Popup på den simple måde
Banner med nedtælling eller anden information
Booking formular

Spørgsmål og svar

Kom i gang i dag!

Kontakt os nu for at starte din rejse til en stærk online tilstedeværelse.

Få gratis tips og tricks
Abonnér på vores nyhedsbrev
Scroll to Top