U-landsforeningen Svalerne, Danmark

U-landsforeningen Svalerne i Odense driver byens bedste genbrugsbutik. Alt arbejde er baseret på godt humør og frivillige. Overskuddet går til udviklingsarbejde.

Svalerne

Ny hjemmeside

U-LANDSFORENINGEN SVALERNE blev grundlagt i 1963 inspireret af Abbé Pierres arbejde og er baseret på frivillig arbejdskraft.

Vi er en selvfinansierende samt politisk og religiøs uafhængig organisation med over 55 års erfaring i udviklingsarbejde til Bangladesh og Tamil Nadu i Indien. Vi støtter lokale græsrodsorganisationer, som arbejder for bevidstgørelse og styrkelse af de mest udsatte og marginaliserede – jordløse stammefolk og lav- eller kasteløse – med specielt fokus på kvinder.

Foreningen har knap 300 medlemmer og frivillige, hvoraf ca. 100 er aktive. Svalerne ønsker at engagere så mange frivillige som muligt i at fremme foreningens arbejde. De frivillige skaffer økonomiske midler gennem salg af genbrug i butikker og på loppemarkeder, samt via import og salg af Fair Trade varer.

Udover ulandsarbejdet er en af vores hovedaktiviteter at udbrede viden i Danmark om udviklingsproblematikken via oplysningsaktiviteter.

CMS: WordPress
Pagebuilder: Elementor Pro
Tema: Hello Elementor
Design: Kumento
Logo: Svalerne
Ny hjemmeside

Kom i gang i dag!

Kontakt os nu for at starte din rejse til en stærk online tilstedeværelse.

Få gratis tips og tricks
Abonnér på vores nyhedsbrev
Scroll to Top