Kumento artikler

Markedsføring

Hjemmesiden en del af markedsføringen

Din virksomhed skal markedsføres. Det kan gøres på mange forskellige måder. Du kender sikkert flere af dem. Vi mener hjemmesiden er en central del af virksomhedens markedsføring.

Hjemmesiden skal integreres i markedsføringen og justeres og rettes til i forhold til sæson, tilbud, kampagner og andre tiltag. Tiltagene er mange og vigtige, hvis du ønsker at få mere ud af de muligheder, en hjemmeside giver.

 

 

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er eller bør være en vigtig del af din online markedsføring. Hjemmesider hos Kumento er lavet med henblik på søgemaskineoptimering / SEO.

Vi kan hjælpe dig med din virksomheds søgemaskineoptimering. Det gør vi normalt på månedlig basis. Du kan også vælge at arbejde med SEO selv eller knytte en anden samarbejdspartner til opgaven.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er en gammel kending indenfor markedsføring. Brug af nyhedsbreve i markedsføringen er effektiv, hvis det gøres professionelt.

Kumento hjemmesider kan uden problemer integreres med nyhedsbreve. Det kan fx være MailChimp eller en anden løsning. Er du mere interesseret i en simplere løsning, så kan vi arbejde med en anden løsning, kaldet Noptin.

Har du brug for hjælp til skrivning af tekster og optagelse / redigering af billeder, så assisterer vi naturligvis også gerne med det.

 

 

Online kataloger

Skal dine kataloger læses online? Så har vi gode løsninger, når du har brug for onlinekataloger. Med bladrefunktioner præsenterer dine kataloger sig overskueligt og flot for dine kunder.

Online bladrekataloger er baseret på PDF filer.

Online kataloger kan vises direkte på din hjemmeside, lige der hvor det passer bedst ind. Det er muligt at have flere online kataloger på hjemmesiden samtidig.

Popup

Popups kender vi alle. De kan være død irriterende. Men ikke desto mindre, så kan de både være til gavn for dig, der har en hjemmeside. Og brugt på den rigtige måde, kan de også være til gavn for kunder og brugere.

Popups kan blandt andet benyttes til indsamling af tilmeldinger til nyhedsbreve, spørgsmål eller “call 2 action” til brugerne, hvis de er ved at forlade hjemmeside m.m.

Der er mange muligheder. Lad os kigge på det sammen.

 

 

Instruktionsvideoer

Videoer kan benyttes til mange ting, fx til instruktionsvideoer i forskellige sammenhænge. Fx i forbindelse med kurser eller lancering af nye produkter eller vejledning til eksisterende produkter.

Instruktionsvideoer hjælper kunderne på rette vej. Instruktionsvideoer kan benyttes inden for alle brancher.

Der kan være flere fordele ved instruktionsvideoer, fx giver det kunden en god oplevelse og du sparer tid i supporten.

Mange muligheder

  • Markedsføringsplan, lav en markedsføringsplan og et årshjul. Det gør det nemmere for dig.
  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • Instagram Ads
  • Linkbuilding
  • Tryksager m.m. Her kan du fx anvende webtjenesten Canva.com.

Der er rigtigt mange muligheder. Vi kan ikke alt, så der samarbejder vi gerne med dine samarbejdspartnere. Vi har også et bredt netværk, som vi kan trække på.

Lad os tage en snak om de mange muligheder.

Ny hjemmeside

Kom i gang i dag!

Kontakt os nu for at starte din rejse til en stærk online tilstedeværelse.

Få gratis tips og tricks
Abonnér på vores nyhedsbrev
Scroll to Top